Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler resimde gördüğünüz gibi 6 haneli sayılardan oluşan güvenlik kodu istiyor. tek tek deneyen 6 lı sayılarla program yapsak olur mu sizce bana yardımcı olabilcek var mı ?
Bu iş son derece zor, facebook var olan bir kodu kullanmıyor, o an random kod üretiyor, tabi bunun algoritmasını çıkartabilirsen ancak ozaman o kodları bulabilirsin, iyi forumlar
arkadaşa gerekli pmyi attım daha önce böyle bi girişimim olmuştu fakat facebook kısa denemelerden sonra artık engelliyor ve program kod yazıp deneyemiyor malesef
Arkadaşlar bunun programını 5 6 ay önce çıktı yalana gerek yok 1 face almıştım bu yöntemle oda güvenlik kodunun brutedede ki şifrelerin arasında başlarda olması sebebiyle bi süre sonra brute taramayı bırakıyor facebook cevap vermiyor illa denemek isteyen arkadaşlar olursa pm atabilir veririm programı
bir hack grubu bunun php kodlamasını yaptı ben denedim 111111 1111112 gibi test ile deniyor anlayacağıonız en fazla 20 30 tane deneyip kapattı arkadaşlar facebook güvenlikli...