⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önceki konumda belitmiştim bu bir fake hack programıdır diğerlerinden ayrılan özelliği ise kendi mail adresinizi yönllendirebiliyirosunuz editle butonuna 1 kere basabiliyorwsunuz sonra buton kayboluyor işte linki
1.program illegal bir program baskasının hesaplarının sana gönderildiği bi program oldugu için virüs bulması normal
2.kodlar şifrelendiği için antivirüsler kodlara tam ulaşamadığıo için virüs gösteriyor
isteyene kodlarıda gösteririm.
Programı deneyin isterseniz hiçbir sıkıntısı bulmayacaksınız ben bu foruma ihanet etmek için proje geliştirmem birilerinin faydalanması için attım buraya
öyle olsun bakalım cidden ortada böyle yazılımlar çok dolaşıyo hangisi temiz belli değil eline sağlık ne diyelim
sert çıkıştığım için kusura bakma bir cahilden bu beklenir
önemi yok ben foruma yaararlı projeler geliştirmek için uıgrasıyorum hiçbir kirli, kod yoktur projemde kendi mailinize ayarlıyorsunuz programı ve programı birisine
atıyorsunuz kişi bilgilerini girdiği zaman firek size geliyor.iyi kullanımlar
NOT:1 kere editle düğmesine bastıgınız zaman diğer acılısta buton görünmüyor
program kullanımı :
programı açınca editle butonuna tıklayın mail hesabınızı girin sonra programı sonra gruplara falan o programı atın o programa facebookla giren hesaplar size gelecektir.