⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamın aleykum ben foruma yenı üye oldum daha dogrusu bundan önce bir hesabım daha vardı fakat isim şeyinden dolayı ban attılar neyse benim facebook da 4 tane hesabımı kapattılar mark kımlık ıstıyor sahte kımlık yapmasını bılmıyorum ogretebılecek var mı?
Kendi kimliğini yollarsan yaşın 18 küçükse o kimliğin mesela örnek : Doğum Tarihin : 04.01.1999 ise örnek veya 2000 veya 2001 veya 1998 felansa kardeşim doğum tarihin bidaha değişmiyor oyüzden herkes açık paylaşım yapamasın buda sıkıntı olur oyüzden sahte kimlik daha iyidir veya 18 yaşından büyükse yolla kendi kimliğini bittisin
Kendi kimliğini yollarsan yaşın 18 küçükse o kimliğin mesela örnek : Doğum Tarihin : 04.01.1999 ise örnek veya 2000 veya 2001 veya 1998 felansa kardeşim doğum tarihin bidaha değişmiyor oyüzden herkes açık paylaşım yapamasın buda sıkıntı olur oyüzden sahte kimlik daha iyidir veya 18 yaşından büyükse yolla kendi kimliğini bittisin