⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fiberhosting.com.tr | rombilisim.com Düzenbazlığı. Alma Aldırma !!!
Arkadaşlar bu iki firma birdir. Rombilisim.com olarak devam eden ve ilerde fiberhosting.com.tr olarakta hizmete giren bir ufak çaplı bir firmadır. Bu şahıslar ile 1.5 yıldır calısmaktayım fakat geçen aylarda server rootlanıp benim sitelerime ve başka müşterilerin siteleri hacklendi. Ayrıyetten yedekler silinmiş olup beni madur durumda bıraktı bende bunun üzerine sikayetvar.com a şikayetimi belirttim filan derken bu şahıslar beni kurumsal hosta tasımayı teklif etti burada böyle birşey olmayacagını dile getirdi derken bir şekilde ikna ettiler. Geçen günlerde hostingte kurulum yaparken aldıgım hataları dile getirirken kendilerine devamlı bana ilk baş sikayetvardaki açmış oldugunuz şikayeti kaldırın ona göre sizinle ilgilenelim deyip durdu. Şahıs ismi "YUNUS EMRE HENDEN" Bende konuşmalarımda beni onunlamı tehdit ediyorsunuz diyerekten konu açıldı ve sohbette iade edicem calısmak istemiyorum filan dedi bende başka hosting alıp hemen eski yerden yedeklerimi alıp taşıdım güven meselesi yedeklerde giderse musteriler başımın etini yiyecek Şimdide tutturmuş iade filan etme sözkonusu deildir. Süreniz doldugu zaman ilerki seneye calısmıyacam diyor kıvırıyor. para tatlı geldi iade yapamıyor SS leri aldım sizlerede atayım bir bakın kim haklı kım haksız.
NOT: BİRAZ GEÇ OLDU BURAYADA ATMAK İSTEDİM... Yoruma Açıktır. Saygılar.
Kardeş bu tarz firmalarla çalışmayacaksın daha güvenilir yerlerden alıcaksın ayriyetten senin host yedegini almaman senin hatan ne kadar firma sana garanti verirse versin sen yedegini almalısın.
Kardeş bu tarz firmalarla çalışmayacaksın daha güvenilir yerlerden alıcaksın ayriyetten senin host yedegini almaman senin hatan ne kadar firma sana garanti verirse versin sen yedegini almalısın.
Ustad yedekler gitti eyw. Şikayetimi belirttim sikayet var'a daha sonradan birşekilde ikna edip kurumsal hosta tasıdılar bu sürec içinde epeyce zaman geçti ve şikayet vardaki konuyu onume surup duruyorlar. Ben ona kızdım zaten. Diğer ortağı siz haklısınız diyor o olayı sizin yüzünüze yansıtması yanlış diyip hak verirken bu Yunus Emre Takındı haline getirmiş besbelliki.