Merhabalar . Forumda ne gibi etkinlikler görmek istersiniz ? Fikirleri belirtirseniz bizde etkinliğe göre altyapıyı sağlarız elimizden geleni yaparız . Fikirlerinizi Bekliyorum ..
fenerove' Alıntı:biraz değişik gelebilir ama burada durumu olmayan insan yoktur yardım etmek isteyenlerle toplanıp yardım kampanyaları başlatsak ajanlar adına bence çok güzel olur..
Ens4R' Alıntı:forum kurallarını okuyan adam var sankide onu yapınca okuyacak
Ens4R' Alıntı:forum kurallarını okuyan adam var sankide onu yapınca okuyacak
ByDokunulmaz' Alıntı:Peki kayıt formundaki sayfada sesli bir şekilde forum kurallarını okuyan bir robot olsaydı?
ByDokunulmaz' Alıntı:Peki kayıt formundaki sayfada sesli bir şekilde forum kurallarını okuyan bir robot olsaydı?
Sid3s' Alıntı:Hedef site koyalım bizim kontrolümüzde ilk basan defacer rankını alsın . Hedef script koyalım açığı bulup bildirsin bug researcher rankı verelim +++ Daha fazla yarışma şeklinde ekip alımı yapabiliriz
ByDokunulmaz' Alıntı:Alt + f4 tuşunu iptal ederiz sayfada
RaD0' Alıntı:fenerove' Alıntı:biraz değişik gelebilir ama burada durumu olmayan insan yoktur yardım etmek isteyenlerle toplanıp yardım kampanyaları başlatsak ajanlar adına bence çok güzel olur..
böyle bir fikir benimde aklıma geldi açıkçası önceden de düşünüyordum . Hayırlısı bakalım