⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlgilenen, bilen arkadaşlara soruyorum. Arkadaşımla gençliğe yönelik bir site açmayı planlıyorum. Domain, Hosting vs. ne gereklidir. Ne değildir. Neyle uğraşayım, neye hiç bulaşmayayım. Bana fazla pahalıya patlamayacak birşey lazım. Daha ne olacağı edeceği belli değil, tutacak mı tutmayacakmı bilmiyoruz yani. 1 Yıl deneyelim diyoruz. Yardımlarınızı, önerilerinizi ve bu işi ne yoldan halledebileceğimi açıklamanızı bekliyorum.
Kardeşim ilk olarak host,domain vb. alacaksın.Eğer forum genele yönelik her yönlü bir forumsa tutmaz hiç ugrasma.Sadece Gençlik ile ilgili ise biraz ugrasarak iyi bi yere getirebilirsiniz.Pes edecekseniz hiç ugrasmayıın.Binlerce konu ile 300-400 üyeyi anca yapabilirsiniz.Biraz sabırlı olursanız eğer iyi bir forum ortaya çıkacaktır.Bu arada boş boş konular açmayın sırf konu açmak için konu açmayın