Hoca
Özel Üye
Sa arkadaşlar yeni üye olan konu sayısı az olan arkadaşlar için bu konum:
Arkadaşlar forumda bunu nasıl yaparım ? ortak olcak varmı ? bunu yapabilcek varmı? gibi konular açıyosunuz yardım edilir illaki fakat yani şimdi insanın adamın 1 konusu var ondada bişey istiyorz abez kaçar değilmi ?
illa makale yazın demiyorum bildiğiniz yöntemleri kısaca yazabilirsiniz veya hacklediğiniz sitelere shell basıp atabilirsiniz giriş bilgilerini verebilirsiniz.
Hiçbirini yapamadınız mı ? Makale bulun ve düzenleyin ama Düzenleyerek konu açın kopyala yapıştır değil.
Bu şekilde hem Forumda geçirdiğimiz zaman artar hem de aradığımızı buluruz.
Teşekkürler /Hoca
Not: Bu mesajın yönetimle alakası yoktur şahsi fikrim .Arkadaşlar forumda bunu nasıl yaparım ? ortak olcak varmı ? bunu yapabilcek varmı? gibi konular açıyosunuz yardım edilir illaki fakat yani şimdi insanın adamın 1 konusu var ondada bişey istiyorz abez kaçar değilmi ?
illa makale yazın demiyorum bildiğiniz yöntemleri kısaca yazabilirsiniz veya hacklediğiniz sitelere shell basıp atabilirsiniz giriş bilgilerini verebilirsiniz.
Hiçbirini yapamadınız mı ? Makale bulun ve düzenleyin ama Düzenleyerek konu açın kopyala yapıştır değil.
Bu şekilde hem Forumda geçirdiğimiz zaman artar hem de aradığımızı buluruz.
Teşekkürler /Hoca