⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamün aleyküm arkadaşlar ben grafikerlikte pek iyi olmadığım için sizlere bir konuda bana yardımcıo olmanızı istiyorum ben döküman hazırlamaya başlayacam hack dökümanları ajanlar için ama böle fotoların üstünde ve pdf olarak hazırlamak istiyorum bunun için hangi programlar ve becerim olması gerekir yardımcı olursunuz inşallah illaki hakkınızı öderim
Teşekkürler..
Not: Konu yeri neresi uygun diye düşündüm burası galiba değilsede özür dilerim..
dediğini pek anlamadım ama CS serisinden bir programla fotolar üzerinden düzenleyip anlatım yapabilirsin
ÖRrtSc SysRq ya basarak ekran görüntüsü alıp CS ile düzeltebilir anlatım yapabilirsin yada daha basit programlarla ama gerçekten anlayamadım