⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GTA 5 Sistem Gereksinimleri
– İşletim Sistemi: Windows 7 64bit
– İşlemci: İntel i3/i5/i7 veya dört çekirdekli AMD FX Serisi
– Bellek: 4 GB veya üzeri
– Sabit Disk Boş Alan: 30 – 35 GB
– Ekran Kartı: Nvidia GTX 460 ve üzeri veya AMD HD 6800 ve üzeri (256 bit Ekran Kartı )
– Shader Model 4.0 ve üzeri, DirectX 10 ve üzeri destekli
– Ses Kartı: 0 DirectX 9.0 Uyumlu ses kartı
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama verdiğin crack eski isteyenler oyunuda aşağıdaki linkten indirebilir bizzat kendim bilgisayarımda verdiğim linkteki bağlantılarla oynamaktayım ve oyun sorunsuz çalışmakta isterseniz konuyuda düzenleyebilirsiniz.
1mb/s'de 1,5 günde indirdim sorunsuzda çalışmakta Yalnız Rockstar hemen oyuna bi fix getirdi onuda Türkler çözdü tarihi 14-20 nisan arasında bir tarihe alıp düzeltebiliyorduk fakat yeni Crack güncellemesiyle bu sorunda çözüldü.
Hocam konuyu baltalamak gibi olmasın ama verdiğin crack eski isteyenler oyunuda aşağıdaki linkten indirebilir bizzat kendim bilgisayarımda verdiğim linkteki bağlantılarla oynamaktayım ve oyun sorunsuz çalışmakta isterseniz konuyuda düzenleyebilirsiniz.
-TORRENT (GTA5): http://bit.ly/1K6onll (58GB)
-CRACK v4 (Güncelleme 3): http://bit.ly/1aTnJel
BİŞLİYORUM KARDEŞ LİNKLERİ ZATEN DÜZELTTİM AMA BENİM VERDİGİM CRACK ÇALIŞIYOR OK :
1mb/s'de 1,5 günde indirdim sorunsuzda çalışmakta Yalnız Rockstar hemen oyuna bi fix getirdi onuda Türkler çözdü tarihi 14-20 nisan arasında bir tarihe alıp düzeltebiliyorduk fakat yeni Crack güncellemesiyle bu sorunda çözüldü.