llForgeroll
Yeni Üye
Güncel keylogger bilen varsa linkle beraber yorum olarak göndersin lütfen
CoderSoldier' Alıntı:keylogger atıcam saten tamamını virüs görcek virüs atıyon diycen o yüzden vazgeçtim istersen atarım keylogger ve trojen arşivi var
kardeşim mail bomber istemişti attım diyor virüs var ben kendim kullanıyorum yav tamam flood falan oalrak görürse bişiy diyemme görür çünkü sürekli mesaj atıyor neyse isterse atarımcaptainbrain' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:keylogger atıcam saten tamamını virüs görcek virüs atıyon diycen o yüzden vazgeçtim istersen atarım keylogger ve trojen arşivi var
Adam haklı güvenmek zor bu devirde ama keylogların hepsini keylogger olarak görür antivürüsler ben rat veya trojan atıcağını sanmıyorum bence güvenebilirsin arkadaşa
CoderSoldier' Alıntı:kardeşim mail bomber istemişti attım diyor virüs var ben kendim kullanıyorum yav tamam flood falan oalrak görürse bişiy diyemme görür çünkü sürekli mesaj atıyor neyse isterse atarımcaptainbrain' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:keylogger atıcam saten tamamını virüs görcek virüs atıyon diycen o yüzden vazgeçtim istersen atarım keylogger ve trojen arşivi var
Adam haklı güvenmek zor bu devirde ama keylogların hepsini keylogger olarak görür antivürüsler ben rat veya trojan atıcağını sanmıyorum bence güvenebilirsin arkadaşa
captainbrain' Alıntı:CoderSoldier' Alıntı:keylogger atıcam saten tamamını virüs görcek virüs atıyon diycen o yüzden vazgeçtim istersen atarım keylogger ve trojen arşivi var