Anterus' Alıntı:sa hocalar sql açığından dalma ve shell atmayı ögretecek var mı bu 2 sini bitürlü ögrenemedim
KingDoz.' Alıntı:Anterus' Alıntı:sa hocalar sql açığından dalma ve shell atmayı ögretecek var mı bu 2 sini bitürlü ögrenemedim
Kimse anasının karnında ogrenmedi.Sende kendin biseyler kap simdi ben bunu dedim cevabın su olucak birisi ogretsin ki kapayım sakın
cunku kımse ogretmez dostum takıl forumda anlıcaksın bu ıslerı.
Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Anterus' Alıntı:sa hocalar sql açığından dalma ve shell atmayı ögretecek var mı bu 2 sini bitürlü ögrenemedim
Kimse anasının karnında ogrenmedi.Sende kendin biseyler kap simdi ben bunu dedim cevabın su olucak birisi ogretsin ki kapayım sakın
hocam o 2 sinde çok takıldım be o kadar video falan izledim olmuyor adam düz anlatıp geçiyor yapamadığım kaçırdığım yerler oluyor biri ögretmeyince olmuyor ha herkes kendi ögrendi diyip illa kimseye birşey ögretilmeyecekse yardımlaşma kısmının bir anlamı kalmıyor
KingDoz.' Alıntı:Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Anterus' Alıntı:sa hocalar sql açığından dalma ve shell atmayı ögretecek var mı bu 2 sini bitürlü ögrenemedim
hocam o 2 sinde çok takıldım be o kadar video falan izledim olmuyor adam düz anlatıp geçiyor yapamadığım kaçırdığım yerler oluyor biri ögretmeyince olmuyor ha herkes kendi ögrendi diyip illa kimseye birşey ögretilmeyecekse yardımlaşma kısmının bir anlamı kalmıyor
Olan şeyi soyluyorum kimse yardım etmez sen bısey yapmıyacaksın ki program yapacak
Sozlerine biraz dikkat et burda herkes adamdır.Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Anterus' Alıntı:sa hocalar sql açığından dalma ve shell atmayı ögretecek var mı bu 2 sini bitürlü ögrenemedim
Olan şeyi soyluyorum kimse yardım etmez sen bısey yapmıyacaksın ki program yapacak
peki hocam eyw yinede belki adam gibi ögretecek biri cıkar
adam gibi ögretecek dediğim herşeyini anlatacak düzgünce anlatacak yoksa senin anladığın gibi ögretene adam demiyorum virgül kullanmamanın zararlarıKingDoz.' Alıntı:Sozlerine biraz dikkat et burda herkes adamdır.Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Kimse anasının karnında ogrenmedi.Sende kendin biseyler kap simdi ben bunu dedim cevabın su olucak birisi ogretsin ki kapayım sakın
Dısardan gelen bazıları lamerdir
kemalbat' Alıntı:gençler banada öğretirmisiniz
Seni bu aklınla realde cok eaegs yaparlar bu tavır takınmalarında yanlıs bil isterimAnterus' Alıntı:adam gibi ögretecek dediğim herşeyini anlatacak düzgünce anlatacak yoksa senin anladığın gibi ögretene adam demiyorum virgül kullanmamanın zararlarıKingDoz.- pid=' Alıntı:Sozlerine biraz dikkat et burda herkes adamdır.Anterus' Alıntı:KingDoz.- pid=' Alıntı:Anterus' Alıntı:hocam o 2 sinde çok takıldım be o kadar video falan izledim olmuyor adam düz anlatıp geçiyor yapamadığım kaçırdığım yerler oluyor biri ögretmeyince olmuyor ha herkes kendi ögrendi diyip illa kimseye birşey ögretilmeyecekse yardımlaşma kısmının bir anlamı kalmıyor
Dısardan gelen bazıları lamerdir
Aynen kanka seviyem düsüyo ya konusmayacam neyseImpact' Alıntı:Bu tavırda birisine bir şey ögretmek yıllar alır . Takma King .