⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Konu Yanlış yeremi açıldı bilmiyorum k.bakmayın yanlış yere açmışsam
oncelıkle gunluk 2 3 bin tl para kazanıyorum arkadaşlar tek yapıyorum
5 6 senedir bu işi yapıyorum artık yoruldum hacker grubu kurup ortak iş yapmaya planlıyorum lutfen bılgısı olan arkadaşlar yazsın bana
Fazla Ozellık aranmıyor Kimse kımseyı tanımıycak isim bilmiycek işi bilen kişiler
alınıcak gruba ve gunluk para bolunucek yeri geliyor 5 bin oluyor yeri gelıyor 2 bin oluyor
RDP ile sunucu 3389 port sızması aynı metod ki neden ayrı ayrı maddeler olarak yazmışsın Rdp : Remote Dekstop protokol ki bunun da portu : 3389 dur.
Ayrıca , forumda yeni bir arkdaşsın dediğin şeyler de inanılamsı güç şeyler insanların buna inanması için birkaç kanıt resim falan ekleseydin kazançlardın daha iyi olabilirdi. Yinede Forum yöneticilerimizin incelemesini istiyorum...