RaKeRS
Spys-Z
Merhaba Arkadaşlar Bu Anlatımda Hiçbir Link Paylaşımı Olmadığını Şimdiden Beyan Etmek İstiyorum Herneyse Konumuza Gelelim Şimdi Elbet Bir Siteyi Hacklemekten Veya Logger Yaptıktan Sonra Ya Bulunursam Korkusu Sarar Gelende Yeni Başlayan Arkadaşlarımızda Olur Bu Evet Yapmanız Gerekenleri Sıralayacağım Umarım Faydası Dokunur...
1- Her Zaman VPN Kullanın Tavsiyem CyberGhost 5 Ücretsiz Kullanıma Açıktır!
2-MAC Adress Değiltirilmelidir Önemli! Mac Adress Değiştiriciler Forumda Mevcut Kendi Upload Ettiğim Mac Değiştiricide Var.
3-İP Değiştirilmelidir İster Modem Resetleyin İster CMD Girip İpconfig / renew Yapabilirsiniz!
4-Hacklediğiniz Sitelerde Hiçbir Zaman İsim-Mekan-Mail-Facebook-Twitter-skype-Telefon << Geliştirilebilir Paylaşmayınız!
5-Sisteminizi CCLeaner İle Temizleyin! Çerezler-Geçmiş-Loglar vb.
6-Tavsiyem Yine Advanced System Care Kurup PC'nizdeki Sorunları Tarayın Ve Komple Temizleyin Çerezleri-Geçmişi Ve Çöp Dosyalarıda Temizler.
7-Keylogger Oluşturduğunuz Zaman Alıcı Mail Hiçbir Zaman Kendi Mail Adresiniz Olmasın Yeni Bir Mail Açın Ve Sadece Logları Almak İçin Girdiğiniz Bir Mail Olsun Ve Her Girip Çıkıştan Sonra 2 ve 3'ü Tekrarlayın!
8-Kimseye Güvenmeyin Ve Hiçbir Arkadaşınıza Yaptıklarınızı Anlatmayın.
Eğer Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Bunlar Benim Kullandığım Yöntemlerdir
1- Her Zaman VPN Kullanın Tavsiyem CyberGhost 5 Ücretsiz Kullanıma Açıktır!
2-MAC Adress Değiltirilmelidir Önemli! Mac Adress Değiştiriciler Forumda Mevcut Kendi Upload Ettiğim Mac Değiştiricide Var.
3-İP Değiştirilmelidir İster Modem Resetleyin İster CMD Girip İpconfig / renew Yapabilirsiniz!
4-Hacklediğiniz Sitelerde Hiçbir Zaman İsim-Mekan-Mail-Facebook-Twitter-skype-Telefon << Geliştirilebilir Paylaşmayınız!
5-Sisteminizi CCLeaner İle Temizleyin! Çerezler-Geçmiş-Loglar vb.
6-Tavsiyem Yine Advanced System Care Kurup PC'nizdeki Sorunları Tarayın Ve Komple Temizleyin Çerezleri-Geçmişi Ve Çöp Dosyalarıda Temizler.
7-Keylogger Oluşturduğunuz Zaman Alıcı Mail Hiçbir Zaman Kendi Mail Adresiniz Olmasın Yeni Bir Mail Açın Ve Sadece Logları Almak İçin Girdiğiniz Bir Mail Olsun Ve Her Girip Çıkıştan Sonra 2 ve 3'ü Tekrarlayın!
8-Kimseye Güvenmeyin Ve Hiçbir Arkadaşınıza Yaptıklarınızı Anlatmayın.
Eğer Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Bana Bunlar Benim Kullandığım Yöntemlerdir