başlık...
Fanetsa Moderator Katılım 22 Nis 2013 Mesajlar 2,106 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 34 4 Tem 2016 #2 @cihan nerdesin
H hallejauh Yeni Üye Katılım 20 Haz 2016 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 4 Tem 2016 #3 Visual Basic ile başla hem görsel olarak eğlenceli hemde başlangıç için uygun
D DotX *Vıp Projection Katılım 28 Kas 2015 Mesajlar 239 Tepkime puanı 0 Puanları 0 4 Tem 2016 #4 web,masaüstü,mobil hangisi?
ZonKed Spys-Z Katılım 20 May 2016 Mesajlar 290 Tepkime puanı 0 Puanları 0 4 Tem 2016 #5 hallejauh' Alıntı: Visual Basic ile başla hem görsel olarak eğlenceli hemde başlangıç için uygun Genişletmek için tıkla ... Başlangıç için değilde ben bu işe baya bi yoğunlaşcam o yüzden iyi full ilerleyebileceğim bir dil lazım Yani vb.net ile başla sonra c falan öyle değil tek bir dll ama full onu yapcam
hallejauh' Alıntı: Visual Basic ile başla hem görsel olarak eğlenceli hemde başlangıç için uygun Genişletmek için tıkla ... Başlangıç için değilde ben bu işe baya bi yoğunlaşcam o yüzden iyi full ilerleyebileceğim bir dil lazım Yani vb.net ile başla sonra c falan öyle değil tek bir dll ama full onu yapcam
ByDokunulmaz Özel Üye Katılım 25 Haz 2013 Mesajlar 935 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 29 Web sitesi ajanlar.org 5 Tem 2016 #6 S4LD1RG4N' Alıntı: hallejauh' Alıntı: Visual Basic ile başla hem görsel olarak eğlenceli hemde başlangıç için uygun Genişletmek için tıkla ... Başlangıç için değilde ben bu işe baya bi yoğunlaşcam o yüzden iyi full ilerleyebileceğim bir dil lazım Yani vb.net ile başla sonra c falan öyle değil tek bir dll ama full onu yapcam Genişletmek için tıkla ... Masaüstü programlama için c#, web için php öğrenebilirsin kardeşim.
S4LD1RG4N' Alıntı: hallejauh' Alıntı: Visual Basic ile başla hem görsel olarak eğlenceli hemde başlangıç için uygun Genişletmek için tıkla ... Başlangıç için değilde ben bu işe baya bi yoğunlaşcam o yüzden iyi full ilerleyebileceğim bir dil lazım Yani vb.net ile başla sonra c falan öyle değil tek bir dll ama full onu yapcam Genişletmek için tıkla ... Masaüstü programlama için c#, web için php öğrenebilirsin kardeşim.