⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sevdiğim bi kardeşimin yapmış olduğu bi çalışma.
Harmmy keylogger v11 de yeni neler var ?
Geliştirilmiş Renklendirilmiş Log Alımı.
Başlangıca ekleme fixlendi.
Win8 stabilize edildi.
X64 Çalışma düzeni geliştirildi.
19.11.2013 Tarihinde Piyasaya Sürülmüştür. Sorunsuz Çalışır.
yalnız bu fud değil kardeş virustotal gibi rapor gönderen sitelerde taratmayın 3-5 tanesi yakalamıyosa onlarda yakalar temiz isteyen güvenlik duvarı kurup dışa bağlantı verip vermediğine bakabilir. eklemediysek var bi bildiğimiz
@Cengaver yardımcı oluruz gerekirse
@fcbesiktas senin kafana silah dayayıp zorla kullan demiyoruz bak sinirimi bozdun ilk günden öyle bişey yapıcak olsam ruhun duymaz zorla adamı çileden çıkarıyosunuz
@Cengaver yardımcı oluruz gerekirse
@fcbesiktas senin kafana silah dayayıp zorla kullan demiyoruz bak sinirimi bozdun ilk günden öyle bişey yapıcak olsam ruhun duymaz zorla adamı çileden çıkarıyosunuz
ben harmmynin hsde verdiğini olduğu gibi attım size beyler öyle bi niyetim yoktu ayrıca dışa bağlantı verme sebebinide yazarmısın neden dolayı bağlantı verdiğini içinde servermı var yoksa test maili falan yüzündenmi sebep belirt amk adımız çıkmasın
ben harmmynin hsde verdiğini olduğu gibi attım size beyler öyle bi niyetim yoktu ayrıca dışa bağlantı verme sebebinide yazarmısın neden dolayı bağlantı verdiğini içinde servermı var yoksa test maili falan yüzündenmi sebep belirt amk adımız çıkmasın