⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim çıktığım vardı arkadaşlar ayrıldık onunla mesaj atmış yusuf ayrılmak zorundayız annem mesajları görmüş die biz bununla dershanedenberi birbirimizi sevioduk ama ben geçenlerde çıkma teklifi ettiğimde öğrendim işte sonra annesi gördüğünden dolayı ayrıldık ve o ayrılma mesajı kendi telinden değildi...
+Kız geçen sene baya bi bozukmuş onuda sölim bu sene düzelmiş biraz :S
-Sorum şu : Hayatında başka bi erkek mi var yoksa annesi yüzünden mi ayrıldık ?
bak kardeşim üzmek istemiyorum seni ama seven insan bırakmaz . çok şahit oldum ben şahsen bu olaylara marsel marsel diye bağırırlar sonra heveslerini alırlar giderler . önemli olan dogru olanı bulmak ayrıca kimseye gerektiginden fazla deger verme çünkü senin dünyada en değerlisi sensin başkası yok sen varsın
şimdi koluna birini takıp kıskandırmaya çalışırsan sen küçük düşersinki gerek yok buna en güzel yapacağın şey hiç takmıyormuş gibi mutlu mesut devam et bana görede başka biri var seven insan cogu şeye katlanırki ailesi okadar baskıcı değil sanırım o yüzden dediğimi yap başka biriyle çıkma ama mutlu ol hayatına devam et bunlar kafaya takılır şeyler değil hayatta daha önemli şeyler var yaşamak gibi
Şimdi şöyle birşey kardeşim.Seven insan her türlü halleder.Anne olayı hikaye.Çünkü bende 2 haftadır 1 kızla takılıyorum. Bak 1 kere annesine yakalandım.
+Dedim evde mi?
-Evde. (Gitmiş kıza seni bir erkek arıyor demiş. mk)
Bir sorun çıkmadı.Amk şimdi senin yazıyı okuyunca bende 2 ay sonra aynı duruma düşerim diye korktum birader. Fazla değer vermemek gerekiyor cidden.Yüz verince yüzelli istiyorlar.Bazı yaklaşımlarıda ondan beklemek lazım mk.Yavşamamak gerekiyor. Ama mk kaptırıyosun kendini bile bile.Yani anne olayı hikaye dostum.Git suratına sor de adam gibi söyle.Kesin birşeyler söyler inanırsan omuzla götür.
Bu arada bende Antalyadayım. Mk Özdilekten omuzlama güvenlik var kamera var sıkıntı olur.Karşıda restorantın önünde çöplerin ordan kaçır. (Bu kısım şamataya vurdum.Biraz mutlu ol kardeşim.Ben yaşamım boyunca mutlu olmadım.Az önce aradı kız dedi yok seni seviyorum felan.Ben ilginç adamım hatta beni sokakta Laberinto diye çağırırlar türkçede labirent.Beni tam anlamıyla tanıyan,çözen adam yok yani.Dedim biraz yavşıyım bugün.Dedim sana öyle millet gibi canım,aşkım demiyeceğim.Dedi ne diyeceksin.Ya dedim senin için dışarısının anlaması gerekiyormu sana ne dediğimi.Yok dedi.Dedim ben sana Felizim diyeceğim.Feliz'de ispanyolcada Mutluluk anlamında bir kelime misal.)
Amk 2 dk da konuşurken yine kaptırdım bak.Eskiye dönücem birader.
No School
No Job
No Money
No Girl
No Problem
Uygula kesin çözüm.