Kzsg
Prof Spys-z
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bu Program Hedef Site Yaparken Bütün Yöntemlere Yardımcı Oluyor Program Olarak Bütün Demesekte Bir Çoğuna Hemen Ama Hemen Hemen Hepimizin Vazgeçilmez Yöntemleri Sql Arama Exploit Arama Zone-h'de Hedef Sitenin Sunucusundaki Sitelerinde İndex Varmı Diye Bakma Upload Açığı Vs Vs. Resmine Bir Bakın :
Bu Özellikleri Tarıyor Üste İP Var İP:000.000.000.000 Hedef Sitenizin İp'si Neyse Hedef Sitenizin Sunucusundaki Sitelerden Açık Yakalamaya Çalışıyor Bu Programı By-Damane Kodlamış Sonra Adama Emek Hırsızlığı Olmasın Belirtelimde İşte Arkadaşlar Kullanımı Çok Basit Yukardada Bahsettim İp Yazıyosunuz Teker Teker Menüdeki Seçeneklerde Arıyorsunuz Programın Tam Boyut Resmi :
Virüstotal :
Ben Sandboxta Çalıştırdım Hiç Birşey Yok Arkadaşlar.
Program İndirme Linki :
Bu Özellikleri Tarıyor Üste İP Var İP:000.000.000.000 Hedef Sitenizin İp'si Neyse Hedef Sitenizin Sunucusundaki Sitelerden Açık Yakalamaya Çalışıyor Bu Programı By-Damane Kodlamış Sonra Adama Emek Hırsızlığı Olmasın Belirtelimde İşte Arkadaşlar Kullanımı Çok Basit Yukardada Bahsettim İp Yazıyosunuz Teker Teker Menüdeki Seçeneklerde Arıyorsunuz Programın Tam Boyut Resmi :
Virüstotal :
PHP:
https://www.virustotal.com/en/file/7ab4672804bdaa81eb3af2f8aea37b295db2a1b6189ef039441b756a25fedce5/analysis/
Ben Sandboxta Çalıştırdım Hiç Birşey Yok Arkadaşlar.
Program İndirme Linki :
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!