⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harun yüzünden alakası yok.Ben kimse için milletle mesefa koymam.Arkadaş konuyu açmış bizde fikir alışverişinde bulunduk.Bu arada Bydokunulmazın dediklerini oku iyice bu arada siten wordpresse baglı wordpress alt yapısına girecek biri varsa hadi bekliyorum.Ben kimseyi savunmuyorum sadece yaptıklarınla kendini ezdiriyorsun.Bunun farkına var.Dışardan herkes bunu görüyor emin olabilirsin.
Birinci olarak Bydadaş forumunuza index atınca ağladınız bunu geçtim eskiden cyberizmde olduğumu marsel dahil tüm yetkililer biliyor . / Yusuf harun yüzünden böyle davranıyorsun bana sonrada herkes eşit diyorsun yok öyle kardeşim . Herşey günyüzüne çıkacak . Bana 2013 senesinde basacağını söyledi 2015 deyiz . Hala bekliyorum .
blackdefacer78.com 'a sadece deface-hdan değil turk-hdanda almıştım . 2 haftaya açılacağının bilgisini aldım oktaylardan . görürsün o zaman şu şurada kalsın http://turk-h.org/defacement/view/560412/blackdefacer78.com