merhaba arkadaşlar forumda yeniyim.
ve bu forumda kodladığım scripti pazarlayabileceğime inandım
instagram için otomasyon scriptinin özellikleri;
mail toplar tikli/tiksiz ayrı ayrı butonları vardır
dm toplar tikli/tiksiz ayrı ayrı butonları vardır
whatsapp no toplar tikli/tiksiz ayrı ayrı butonları vardır
toplanılan mail dm ve wp phpmyadminde veritabanına kullanıcı adlarıyla yazılır. sonra ordan tek tuşlar 100lerce gönderilir.
apisi kullanılan en güncel mgp25tir.
mail dm wp kısmına gelince takipçi sınırı koyulabilir mesela 7000 takipçi ve üzeri toplanmasını istiyorsanız 7000 takipçi üzeri toplar. ayarlama kurulum vs vs hepsini özel olarak teamwiever veya anydesk aracılığıyla bağlanıp kuruyorum. tek hesap tek sekmede 50+ mail dm wp çekebilirsiniz. tiklide aşırı hızlı toplar. kelime sistemlidir.
iletişim için instagram hesabım: @imran.fy
telegram: @imranfy
buradan ulaşanlara script hakkında görsel ve fiyatı bildireceğim. ulaşmanız yeterlidir.
ve bu forumda kodladığım scripti pazarlayabileceğime inandım
instagram için otomasyon scriptinin özellikleri;
mail toplar tikli/tiksiz ayrı ayrı butonları vardır
dm toplar tikli/tiksiz ayrı ayrı butonları vardır
whatsapp no toplar tikli/tiksiz ayrı ayrı butonları vardır
toplanılan mail dm ve wp phpmyadminde veritabanına kullanıcı adlarıyla yazılır. sonra ordan tek tuşlar 100lerce gönderilir.
apisi kullanılan en güncel mgp25tir.
mail dm wp kısmına gelince takipçi sınırı koyulabilir mesela 7000 takipçi ve üzeri toplanmasını istiyorsanız 7000 takipçi üzeri toplar. ayarlama kurulum vs vs hepsini özel olarak teamwiever veya anydesk aracılığıyla bağlanıp kuruyorum. tek hesap tek sekmede 50+ mail dm wp çekebilirsiniz. tiklide aşırı hızlı toplar. kelime sistemlidir.
iletişim için instagram hesabım: @imran.fy
telegram: @imranfy
buradan ulaşanlara script hakkında görsel ve fiyatı bildireceğim. ulaşmanız yeterlidir.