⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle Merhabalar Kendi Yazdığım Fake Hack Proğramı ile Sizlerleyim.
Taktik Aynı :
Ava Giderken Avlamak.
Bu Uygulama İle Hackleyeceğiniz Kişiye, Bu Uygulamanın İçine Trojan, Keylogger vs vs.Atacaksınız.
Devamı Size Kalmış Sosyal Mühendislikle veya Youtube' a Video Atıp Hackleyebilirsiniz
,
v2 De Gelen Özellikler
[+] Sahte BruteForce
[+] Başlangıçta Rastgele Müzik Çalabilme
[+] Müzik Tek Tıkla Susuyor , İki Kere Tıklayınca Tekrar Çalıyor.
[+] Kullanımıda Oldukça Basit.
[+]Şık Tasarım
[+] Ve Daha Neler Neler ...
İNDİR
Virustotal Not : VirusTotal de Adını Bilmediğim 2 Tane Anti Virus Proğramı Virus Buldu . Şahsım TarafımcaUygulamada Tek Bir Virus Bile Yoktur. İsminden Dolayı Virus Olarak Gördüğünü Düşünüyorum. Esetve Avastın Bulamadığını Bunlar Buldu
Öncelikle Merhabalar Kendi Yazdığım Fake Hack Proğramı ile Sizlerleyim.
Taktik Aynı :
Ava Giderken Avlamak.
Bu Uygulama İle Hackleyeceğiniz Kişiye, Bu Uygulamanın İçine Trojan, Keylogger vs vs.Atacaksınız.
Devamı Size Kalmış Sosyal Mühendislikle veya Youtube' a Video Atıp Hackleyebilirsiniz
,
v2 De Gelen Özellikler
[+] Sahte BruteForce
[+] Başlangıçta Rastgele Müzik Çalabilme
[+] Müzik Tek Tıkla Susuyor , İki Kere Tıklayınca Tekrar Çalıyor.
[+] Kullanımıda Oldukça Basit.
[+]Şık Tasarım
[+] Ve Daha Neler Neler ...
İNDİR TIKLA İNDİR Virustotal Not : VirusTotal de Adını Bilmediğim 2 Tane Anti Virus Proğramı Virus Buldu . Şahsım TarafımcaUygulamada Tek Bir Virus Bile Yoktur. İsminden Dolayı Virus Olarak Gördüğünü Düşünüyorum. Esetve Avastın Bulamadığını Bunlar Buldu
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Win32.Trojan.WisdomEyes.16070401.9500.9501
sen ne kadar zeki bir şeysin öyle ya niye bu kadar zekisin ?
bari programı kopyalayıp yükleyeydin de millet yerdi belki,tabi zeki olup da sandboxie ile açanlarda olurdu.
ben ne dedim altta Not yazıyor okuma yazman yokmu
eset temiz diyor kıçı kırık bi antivirüs virüs gördü bunu ben söyledim ZATEN BEYNİNİ YORMANA GEREK YOKTU.
konuyu baltalama.