Er0in
Özel Üye
Bu yazıyı okuduktan sonra elinizi yüreğinize koyun. Gözünüzü kapatın. En sevdiğiniz insanı düşünün. Gülüşünü düşünün size gülerek baktığını. Size yaşamınızı veriyor sevincinizi veriyor. Belki sevgiliniz belki anneniz belki babanız belkide kardeşiniz. Düşünün biraz yaşamışlıklarınız mutlu olduğunuz anlar. Sonra, sonra... düşünün kalleşçe bir saldırı oluyor. Suçsuz insanlar belki ölüyor. Sonra bir telefon çalıyor; O GÜLÜŞÜNDE MUTLU OLDUĞUNUZ HAYATINIZA HAYAT KATAN. BELKİ ÖMRÜNÜZÜN SONUNA DEK YANINDA OLMASINI İSTEDİĞİNİZ ANNENİZ BABANIZ YA DA KARDEŞİNİZ SEVGİLİNİZ. ÖLDÜ. YOK ARTIK. SİZE GÜLEMEYECEK SİZE BAKAMAYACAK ELİNİZİ TUTAMAYACAK. BİR DAHA BİRLİKTE YEMEK YİYEMEYECEKSİNİZ GÜLEMEYECEKSİNİZ. HATTA EN KÖTÜSÜ OLAN TARTIŞAMAYACAKSINIZ BİLE. BİRBİRİNİZE KIZGIN OLMANIZI BİLE ÖZLEYECEKSİNİZ. çünkü artık o yok. Çünkü orospu çocuklarının kalleşçe yaptığı saldırıya kurban gitti. Siz iyi insanların belki bir düşüncesi bir umudu varken sizden o umudu ve mutluluğu aldı. Sesini duymaya kıyamadığınız insanı sizden kopardı o orospu çocukları. Etraf artık daha sessiz olacak kalbinizde bir burukluk. Yutkunamayacaksınız kendinize geliceksiniz biraz sonra birşeyler yemeye çalışacaksınız ama birden gözleriniz dolacak. Kalbiniz taş kesicek yutkunamayıp ağlayacaksınız. Beraber yaptığınız şeyler aklınıza gelecek. Ve de en komiği ne biliyor musunuz ? Çevrede sizin yaşadığınız acıyı yaşayamayan ama ordaki ölenler hakkında yorum yapan yapmacık insanlar olacak sonra haberlere bakıcaksınız ve ne göreceksiniz biliyor musunuz söyleyeyim ! "saldırıyı pkk mı yaptı işid mi ?", "Şu kişi taziye mesajı verdi, şu parti kınadı bu parti kına". Sizin acınız içinizi paramparça ederken onlar sizin o ölen yakınınızı ve sizi çoktan mezara gömdüler.
Herkes içinden geleni yazsın. Ben açıkçası face'de paylaşmıştım bu yazıyı hepsi içimden geldiği gibi yazılmıştır. Küfürleri silemedim şimdiden af dilerim.
Herkes içinden geleni yazsın. Ben açıkçası face'de paylaşmıştım bu yazıyı hepsi içimden geldiği gibi yazılmıştır. Küfürleri silemedim şimdiden af dilerim.