Genest' Alıntı:Türk sitesini defaceleyip burda yayınlıyosun açıklarını kapatmak yerine neden hack ?
PashaBey' Alıntı:God3err'e cephe almayınız. Yeniyim ama kuralları belirtmem de problem olmaz herhalde. Bu forum Türk halkına zararlı olmayan tüm ideolojileri kapsayabilir, kurallardan bunu çıkarabiliriz. God3err'in yaptığı hack olayı yanlış tamam ama ideolojisi yüzünden adama lütfen cephe almayın. Saygılar...
SydorTal' Alıntı:PashaBey' Alıntı:God3err'e cephe almayınız. Yeniyim ama kuralları belirtmem de problem olmaz herhalde. Bu forum Türk halkına zararlı olmayan tüm ideolojileri kapsayabilir, kurallardan bunu çıkarabiliriz. God3err'in yaptığı hack olayı yanlış tamam ama ideolojisi yüzünden adama lütfen cephe almayın. Saygılar...
insanlar bizim sitemizin üyesi diye hacklediği sitelere karışamayız istediği avatarı koyar istediği ideolojiyi savunur burda pp sinde recep tayyipinde resmi olan üyeler var türkçü üyelerde bir kavga olursa müdahale ederiz zaten
Dostum ben hiçbir milliyetçi arkadaşa baskı kurmuyorsam onlar da bana kurmamalı yani bu anlayışı savunuyorum benimle kimse kavga edemez ben üç beş tane kültürsüzle kavga edecek değilim ama savunduğun için teşekkür ederimPashaBey' Alıntı:SydorTal' Alıntı:PashaBey' Alıntı:God3err'e cephe almayınız. Yeniyim ama kuralları belirtmem de problem olmaz herhalde. Bu forum Türk halkına zararlı olmayan tüm ideolojileri kapsayabilir, kurallardan bunu çıkarabiliriz. God3err'in yaptığı hack olayı yanlış tamam ama ideolojisi yüzünden adama lütfen cephe almayın. Saygılar...
insanlar bizim sitemizin üyesi diye hacklediği sitelere karışamayız istediği avatarı koyar istediği ideolojiyi savunur burda pp sinde recep tayyipinde resmi olan üyeler var türkçü üyelerde bir kavga olursa müdahale ederiz zaten
benim derdim zaten kavga çıkmaması üstte ki eleman çomar demiş ortalığı yatıştırmaya çalışıyorum bende God3err'i savunan birisiyim ama forumda herkes düşünce özgürlüğünü kavramış değil. Burda bana gard almayın
Genest' Alıntı:Türk sitesini defaceleyip burda yayınlıyosun açıklarını kapatmak yerine neden hack ?
PashaBey' Alıntı:God3err'e cephe almayınız. Yeniyim ama kuralları belirtmem de problem olmaz herhalde. Bu forum Türk halkına zararlı olmayan tüm ideolojileri kapsayabilir, kurallardan bunu çıkarabiliriz. God3err'in yaptığı hack olayı yanlış tamam ama ideolojisi yüzünden adama lütfen cephe almayın. Saygılar...