⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim arkadasım 10 tane bulmuş denemiş 6 tl lik birşey almış çalışmış ben bundan 500tl harcasam vpn-hotspot-proxy fln kullansam fake maille fln kullansam bulabilirlermi beni? cezası ne kdr olur
(Reklam gibi olmasın TF de bir adam yakalanmıştı 1 hafta tutmadan bırakmışlardı)
kardeşim kullandığın cc Türk cc simi yoksa yabancımı Türkse bulunursun. Bir de alış veriş yaptığın yer Türk firmasıysa yine bulunma şansın yüksek. Ama cc yabancı alışveriş yaptığın yerde yabancıysa en fazla hesabını bloke ederler
Log Tutmayan Modemler Var Yasadışı Fakat El Altından Bulunması Mümkün Onları Kullanarak Yaparsın Bu İşleri Ayrıca Türk Firmasıysa Bir Şekilde Bulabilirler Seni Kargoyla Alıcaksın Sonuçta Aldığın Anda Enselenirsin
kardeşim kullandığın cc Türk cc simi yoksa yabancımı Türkse bulunursun. Bir de alış veriş yaptığın yer Türk firmasıysa yine bulunma şansın yüksek. Ama cc yabancı alışveriş yaptığın yerde yabancıysa en fazla hesabını bloke ederler
apple storeden falan mesela clash royale ye falan alsam 700tl civarı?
yada facebook oyunu düşünüyorum , ben birşey sipariş etmek istemiyorum oyun içi para almak istiyorm nasıl yapmalıyım