⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler 1 2 gün önce Asus k53u laptop um yere düştü alt kasa bayagı bir hasar aldı ve şarj soket yeri ile kablolar birbirinden ayrıldı piyasada araştırınca alt kasa ve klawye kasasının fiyatları 70 80 tl arası 2 sini alsam 200 yapıyor e laptop zaten eski verdigim paraya degmeyecek şuan laptopu film falan izlemek ve basit web tasarımları için kullanıyorum en azından yenisini alana kadar beni idare etmeli şarj soket yerini bugun soketten çıkan 2 kablonun ucunu keserek adaptör kablosuna baglayarak hallettim şimdilik şarj alıyor sorunsuz ancak ne olur ne olmaz kısa devre ihtimaline karşı ben hem soket hemde kasaları degiştirmek istiyorum size soracagım 2 el pc parçaları satan güvenilir bir site biliyormusunuz?
Sayın Admin , Donanım Üzerine Teknik Servisim Var , Konularımdan Birinde Bahsetmiştim , Sana Yardımcı Olabilirim İstersen Yollarsın Bana Ben Yaparım , İstersen Yurtiçindeki Parça
Satan Bayilerimle Sana Yardımcı Olurum , Daha Detaylı Bilgi Alışverişli Yapmak İstersen Özelden Yaz Sayın Admin.......