!! Prisoners !!' Alıntı:rad0 abi şöyle birşey de var. artık anadolu lisesi düz lise kalmadı af edersin bizim burda çok çok af edersiniz bok gibi lise açılıyor 500 üzerinden 200 ile alıyor ama anadolu lisesi. bak benım derslerim iyi değildi meslege gittim hem meslegim olucak derslerimde baya düzedi 2 yıllıkta myo geçiş hakkımvar lütfen abi bu çocuk 200 250 puanla sıradan bir anadolu lisesine giderse ne okicak af edersiniz ne bok bilicekte bi üniversite okicak. ayrı yeten meslek lisesinden ygs ile de güzel bölümler var.
matematik düzde daha hafif anadoludan düze geçtim ordan biliyomFox' Alıntı:-!! Prisoners !!- pid='117284' dateline='1436523236'' Alıntı:rad0 abi şöyle birşey de var. artık anadolu lisesi düz lise kalmadı af edersin bizim burda çok çok af edersiniz bok gibi lise açılıyor 500 üzerinden 200 ile alıyor ama anadolu lisesi. bak benım derslerim iyi değildi meslege gittim hem meslegim olucak derslerimde baya düzedi 2 yıllıkta myo geçiş hakkımvar lütfen abi bu çocuk 200 250 puanla sıradan bir anadolu lisesine giderse ne okicak af edersiniz ne bok bilicekte bi üniversite okicak. ayrı yeten meslek lisesinden ygs ile de güzel bölümler var.
Peki teknik meslek okursam matematik yok diyorlar univ sınavlarında nabıcam ? Bende meslek istiyorum kafam alllak bullak oldu