Merhaba arkadaşlar ben Sezer Batman, Bilgisayar konusunda 8 yıllık bir geçmişim var bu süreçte kendimi çok geliştirdim ve geliştirmeye devam ediyorum. Hack'e yaklaşık 4-5 sene önce merak saldım , başlarda php/html/mysql ile başladım öğrendikçe scriptlerin zayıf noktalarını keşfedebilecek duruma geldim bu da Hack'e yönelmeme sebep oldu. Tabi ilk başlarda lamerdim Açık tespit ettiğim her siteyi hackleme isteği vardı.İndex basmak bir marifetmiş gibi gelmekteydi ve tek yapabildiğim o idi database/script çekmek ,sunucu rootlamak filan aklıma bile gelmezdi hacklediğim sitenin içeriğini bilmeden...bu yaptığımın tek pozitif yanı etraftan gelen bir ilgi vardı sadece o. Bunu Düşündükçe vizyonumu genişlettim. Web güvenliği konusuna biraz ara verdim o süre içinde İşletim sistemleri,Web tasarımla biraz uğraştım. Bide tek oynadığım oyun olan Metin2 adlı oyunu oynamakta olduğumdan onunla ilgili hileler yaptım. İtem çalma(Geliştirdim), Sadece kurban serverin İP adresi ile 31.210.xx.xx ipli serverlerde Edit ürettim sonrasında birinin beni bilişime gammazlaması ile sistemi kapatmak zorunda kaldım
Forumu En yakın dostlarımdan birinden Öğrendim .Neyse kendimden çok bahsettim Sizi de tanımak isterim. Ortak çalışmalarımız olacağına inanıyorum
Forumu En yakın dostlarımdan birinden Öğrendim .Neyse kendimden çok bahsettim Sizi de tanımak isterim. Ortak çalışmalarımız olacağına inanıyorum