⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler yapmayın böyle şeyler ona buna gülmüyoruz yaşanan olaylara gülüyoruz sonra .
Kendi yazısını dile getirmek istiyorum
Emailim hacklendi olaylarına cevap veriyim malumunuz emailim osmanlitim üzerindeydi ve osmanlitimin süresi 02.04.2013 tarihinde doldu bu heykır arkadaşlar 03.04.2013 tarihindi satın almışlar ve emailimi ele geçirmişler gençler böyle şeylere hack denilmez bu yaptıgınız beni gururlandırır boş işler peşinde koşmayın bide para vermişsiniz gidip buna saygılarımla
Beyler bunlar beni hackledigimi sanıyor ama osmanlitim domainini almışlar sırf benim için ne kadar önemli biriymişim ben üşenmemişler birde ama ellerinde patladı muro@osmanlitim.org u murotr@outlook.com a taşıdım artık muro@osmanlitim.org diye bi email yok aldıkları msni ellerinde bile tutamıyor lamer arkadaşlar cevabınıda en kısa zamanda verecegim hiç yanılmasınlar