⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar n11 den cc ile alışveriş yapıp yakalanmama veya düşük riskli bir yöntem biliyor musunuz ? mesela kargo şubesine yollatıp ürünü alsam sorun olur mu ?
Problem olmaz. TR CC'den başka cc kabul etmiyor n11. İsim soyisim verirken bir harf yanlış gir. Sahte T.C. kimlik ver. Şubeye kargolat ve Kimlik gösterme.
Problem olmaz. TR CC'den başka cc kabul etmiyor n11. İsim soyisim verirken bir harf yanlış gir. Sahte T.C. kimlik ver. Şubeye kargolat ve Kimlik gösterme.
Bak kardeşim sana bu işi yaşamış birisi olarak söylüyorum n11 ödemeyi yaptıktan sonra muhtemelen siparişte verdiğin telefon numarasını arayıp teyit ettiricektir tabi bu bir ihtimaldir neyse kargolandıktan sonra tek problem o kargoya gidip onu almak alırken kimlik vs. istemiyor zaten istersede kargo takip numarasını verirsin o konuda sorun yapma fakat sakın sen gidip alma 15 gün sonra kapına gelirler siberden, kargo şubesindeki güvenlik kameraları kayıtta oluyor ve seni buluyorlar birebir başıma geldi 1 ay önce şuan duruşma devam ediyor sakın bu yazdıklarımı es geçme alıcaksanda kargoyu farklı bir yere göndermeyi dene veya sen alma.