⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin arkadaşlar.
Uzun zamandır birtakım yanlış anlaşılmalar nedeniyle yoktum forumda.Buraları hiç değerlendirmemişsiniz,insan bi girip LinSec'de de konu açardı. İşler nasıl gidiyor? Toplansın mı yine LinSec ekibi,devam etsin mi eğitimler? @sid3s sen ne diyorsun kanka?
Doğru Aktif degildiniz ama bak bende Kendime 100 tane aslan parçası yetiştirdim forumdan heryerden toplayıp 1 yılda onlarla çalışıyoruz Teamspeakimiz var bir kaçtane ordan konusarak yaşlarda oldukça yerinde Saglam basıyoruz anlayacagın
Hack a erken yasta baslayip erken yasta biraktim okuldan dolayi pek vakyim olmuyodu gunde 11 saat ders isliyoduk =) okul bitti simdide yogun is hayati girince devreye pek vakit olmuyo bide azerbaycana yerlest8m burda internet cok yavas =/