Selam millet , nasılsınız nasıl gidiyor , neler yapıyorsunuz ?
RaD0' Alıntı:Selam millet , nasılsınız nasıl gidiyor , neler yapıyorsunuz ?
mustafacelik' Alıntı:RaD0' Alıntı:Selam millet , nasılsınız nasıl gidiyor , neler yapıyorsunuz ?
İşsiz bir şekilde bekleyiştesiz halimize şükür sizi sormalı.
RaD0' Alıntı:valla kardeşim nasıl olalım bizimde durum pek iç açıcı değil
SKYERZ' Alıntı:nasıl olalım çok kötüyüz :sen nasılsın
RaD0' Alıntı:SKYERZ' Alıntı:nasıl olalım çok kötüyüz :sen nasılsın
hayırdır kardeşim neden .
Haklısın valla kardeşim sistemimiz böyle yapacak bir şey yokSKYERZ' Alıntı:RaD0' Alıntı:SKYERZ' Alıntı:nasıl olalım çok kötüyüz :sen nasılsın
hayırdır kardeşim neden .
Daha Ne Olsun günde 3 sınav ne demek adamda kafa Bırakmıyorlar
Hoca' Alıntı:Nasıl olalım Rad0 2-3 soysuz yüzünden davalık olduk Allaha şükür delil yetersizliğinden takipsizlik verdiler suçsuz yere bok yoluna gidiyoduk. Yapmadıklarım yüzünden girseydim çok koyardı
PashaBeyTR' Alıntı:Hoca' Alıntı:Nasıl olalım Rad0 2-3 soysuz yüzünden davalık olduk Allaha şükür delil yetersizliğinden takipsizlik verdiler suçsuz yere bok yoluna gidiyoduk. Yapmadıklarım yüzünden girseydim çok koyardı
abi yinede devam mı ?
abi sen oyun oynayınca bile suç oluyor acaba nedenHoca' Alıntı:PashaBeyTR' Alıntı:Hoca' Alıntı:Nasıl olalım Rad0 2-3 soysuz yüzünden davalık olduk Allaha şükür delil yetersizliğinden takipsizlik verdiler suçsuz yere bok yoluna gidiyoduk. Yapmadıklarım yüzünden girseydim çok koyardı
abi yinede devam mı ?
Yok kardeşim Online oyunları oynamaya başladım o kadar yani :c'ye format attım hayata format attım tüm bildiklerimden kurtulmaya çalışıyorum