⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O açığı bir zamanlar paylaşmadan önce öyle değildi burada meb csrf veya sql atmamı bekleme
Hani öyle bir beklentideysen olmaz o iş
Ha bir de heçkırlar neden hep şöyle acemilerin veya lamerların yaptığı sitelere saldırıyorlar hiç anlamış değilim. Eskiden bu işin onuru
vardı bir geldim iki bilgi atayım dedim güzel bir şeyler görürüm biri nato sublarına girmiştir trt serverlarına dalmıştır vs diye hiçbiri yok...
Sanırım 2008 yılında kalmalıydım veya 2012 yılında... Her neyse...
Bunu zamanında öyle bir zevkine atmıştım...
O açığı bir zamanlar paylaşmadan önce öyle değildi burada meb csrf veya sql atmamı bekleme
Ha bir de heçkırlar neden hep şöyle acemilerin veya lamerların yaptığı sitelere saldırıyorlar hiç anlamış değilim. Eskiden bu işin onuru
vardı bir geldim iki bilgi atayım dedim güzel bir şeyler görürüm biri nato sublarına girmiştir trt serverlarına dalmıştır vs diye hiçbiri yok...
Acı bir gerçek söyleyeyim mi ? Şöhret olmaya çalışırken aslında kimse onları umruna bile takmıyor biz zamanında TRT olsun NATO olsun MEB olsun geçmediğimiz yer kalmadı ama biz bunları
hiç haber malzemesi yaptırmadık kimseye çünkü bu işin onuru vardı yani onu kodlayan da bir insan ve o insan o site için belki aylarını harcıyor... Bunu düşündüğümüzde haber yaptırmaktan vazgeçiyorduk...
Şimdi ota boka haber yapar olmuşlar... Banane aSENSE veya Asakir'in birbirini ifşalamasından vs adam gibi haber sitesi kalmamış hepsi Wordpress bir site açık hackli haberli bir domain kaydedip site açıyorlar...
Hani emekte yok hazır template üstüne kurulu bir site... Ben en son ayrıldığımda bu kadar bok yoluna gitmemişti şimdi hepsi taraflı mesela bir SSCB simgesi görsünler kesinlikle haber yapmıyorlar
bazen şüpheleniyorum 91 yılında yıkılmış bir devlet napmış olabilir ? Ya da o yıllarda annelerini becermişte acısı bugün mü geliyor ? Bu soruların cevaplarını hiçbir zaman bulamayacağım sanırım her neyse...