⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Ben Bir Şekilde İnternetten Para Kazanıyorum Ve Bilgilerimi adımı soyadımı v.s öğrenmeden üstüme para almak istiyorum verdikleri parayı bunu nasıl alabilirim bik fikriniz varmı
normalde oyunlar için item satılan bır site var oranın ptt adresine atıp siteden gerçek paraya dönüştürüyordum ama 1 milyardan 250tl kesiyor ve büyük bir kayip açıkcası ne yapmamı önerirsiniz
Merhaba Ben Bir Şekilde İnternetten Para Kazanıyorum Ve Bilgilerimi adımı soyadımı v.s öğrenmeden üstüme para almak istiyorum verdikleri parayı bunu nasıl alabilirim bik fikriniz varmı
normalde oyunlar için item satılan bır site var oranın ptt adresine atıp siteden gerçek paraya dönüştürüyordum ama 1 milyardan 250tl kesiyor ve büyük bir kayip açıkcası ne yapmamı önerirsiniz