Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çıldırıcam. Bu PC açıyom biiib diye ötüyo ekranda no signal yazıyo napcam format at dediler ama PC açılmadan nasıl format atcam nolur bi YARDIM EDİN!
Telefondan giriyorum şu anda
ekran kartını çıkart onboard a tak goruntuyu dene gelmezse ramleri sök ramleri temizle tekrar dene cift ram takılıyorsan tek tek sokerek dene birinden biri arızada wermiş olabilir. Dene beklıom cvabını
sorunun devam ediyosa dedimi uygula kardeşim anakartın üstünde remler var onları sök ve az bişi kolonyayla sil ve bekle biraz kurusun ufur kurut yada sonra tak tekrar olmasa yine yaz bana ama biliyosan yap bilmiyosan hiç elleme pcy ok
Ram yanmış olabilir ekran kartı sebep olabilir oda olmasa işlemci de sorun olabilir yada monitör kablosunda temassızlık vardır :Z
elinde yedek ram varsa dene sorun ram de degilse ekran kartını onboard kullanmayı dene gine açılmasza işlemcide sorun olabilir bilgisayarcıya götür kafana göre iş yapma diger parçalarıda yakarsın :Z