Merhaba arkadaşlar ben Phanton, programı tanıtmadan önce sizlere özgeçmişim hakkındabi kaç bilgi vereyim.Visual basic dili üzerine son zamanlarda oldukça yoğunlaştım daha önce sosyal mühendislik ve script ve webmaster'lik ile uğraşıyordum tabi bi süre sunucu optimizasyonu deneyimimde var Ajanlar.org forumuna katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum :
neyse konumuza dönelim.
Phanton chat ile özgürce her tür konudan illegal olsun veya başka konular rahat rahat konuşabileceksiniz.Ayrıca hızlı ve sade arayüzünün yanı sıra üye olma,aktivasyon kodu vs hiçbir zorluğu yok tek yapacağınız Rumuz (kullanıcı adı) seçmek ve sohbet etmek.
Son zamanlarda yazılıma biraz daha yoğunlaştım daha programı hiçbir forumda vs paylaşmadım çünkü flood problemi ve bot atma gibi bazı sorunları vardı o sorunları hallettim yavaş yavaş yeni özellikleride ekleyeceğim.
Görseller

Program Özellikleri
- Sade ve hızlı
- Spam engelleyici sistem
- İstenilen şekilde rumuzu seçme
Çok yakında yazılıma emojileri ve bazı özel simgeleride ekleyeceğim gün geçtikçe yeni özellikleri sizlere sunacağım.
Ayrıca program üzerinde kasma,donma,lag gibi problemleri ortadan kaldırmak için saat başı log sayfası temizleniyor.
Temizleme,özelleştirme,online listesi gibi özellikleri bu sürümde koymadım ayrıca otomatik yenileme özelliğide yazılımda mevcut.
İNDİRME LİNKLERİ:
'Baidu tarafından 1 virüs tespit edilmiş sorunu bende anlamadım ama kesinlikle virüssüzdür'