⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prof Grafikerliğe İlk Adım Eleştiri Açık | Ajanlar.org çalışması
c4d kullanmak okadar zor birşey deil hleki hazır textures edtlemek zor deil en azındna hazırını bulmuşun bari biraz editlemeye çalış ama ilk oludugu için ilerde güzel şeyler çıkaracagından eminim .. YANİ SUNU YAPMAK ZORMU 2 RENK DEGİŞTİRSEN SONRA ORADAN ÇIKARDIN SOUCU PHOTOSHOPLA DÜZENLESEN V.B EKLESEN DAHA HOŞ OLUR AGIR OLDUYSA K.BAKMA AMA BURDA PROFESYONELLİK KONUSMUYOR BENCE ..
başlık dikkatini çektiyse -Prof Grafikerliğe İlk Adım Eleştiri Açık- ilk adım yazmışım gördün mü ? şuan bu programın içini dışını öğrenmekteyim ve eleştiriye açık yazmışım alınmam söylediklerinizden yani pek takmam sonuçta ben bu işte prof olucağıma inanıyorum ve bunu da hiçbişey değiştiremez