⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gele beyler bi program buldum fakat virüs total ve virüs programlarım trojan algılıyor şimdi kimseye bir şey demiyorum yanlış anlamasın kimse(!)
Arkadaşlar https://yadi.sk/d/ef2Wb7dTip2Zi link budur sizde çalışır durumda mı?
Bu Tarz Programlar Artık İşe Yaramıyor Kullanmayın Bu Tarz Programlar, Zaten Eski Programlar Olduğu İçin de O Trojan'ler Karşı Tarafta da Olmayabilir. Ama Pc'nin İyiliği İçin Açmayın Bu Tarz Programlar.
Bu Tarz Programlar Artık İşe Yaramıyor Kullanmayın Bu Tarz Programlar, Zaten Eski Programlar Olduğu İçin de O Trojan'ler Karşı Tarafta da Olmayabilir. Ama Pc'nin İyiliği İçin Açmayın Bu Tarz Programlar.
arkadaşa programı ben atmıştım kendimde kullanıyorum saten doğru mail bomber otoamtik mail göndermek yapılabilir visual basic veya c# la falan artık işe yaramıyor mail hesaplarının gb leri arttı arkadaşa virtual studio ile sanal bilgisayar oluşturmasını önerdim virüs olsa bile sıkıntı olmaz orda benim bildiğim kadarıyla .D
not: program bana ait değil bu arada
arkadaşa programı ben atmıştım kendimde kullanıyorum saten doğru mail bomber otoamtik mail göndermek yapılabilir visual basic veya c# la falan artık işe yaramıyor mail hesaplarının gb leri arttı arkadaşa virtual studio ile sanal bilgisayar oluşturmasını önerdim virüs olsa bile sıkıntı olmaz orda benim bildiğim kadarıyla .D
GB arttırsınlar farketmez mail bomber denilen program bir çeşit brute force sürekli aynı kombinasyonları deneyerek mail hesabına erişimi engelliyor ama yeni sistem facebook gibilerde captcha var.
GB arttırsınlar farketmez mail bomber denilen program bir çeşit brute force sürekli aynı kombinasyonları deneyerek mail hesabına erişimi engelliyor ama yeni sistem facebook gibilerde captcha var.
Evet Mail Bomber Belirli Bir Hesaptan Başka Bir Hesaba Aynı Maili Sürekli Yollar ve Mail Hesaplarına Verilen Kotayı Aştığında Hesap Ya Kapanır Ya da Askıya Alınır. Webmail Gibi Düşünün.
Evet Mail Bomber Belirli Bir Hesaptan Başka Bir Hesaba Aynı Maili Sürekli Yollar ve Mail Hesaplarına Verilen Kotayı Aştığında Hesap Ya Kapanır Ya da Askıya Alınır. Webmail Gibi Düşünün.