Er0iN' Alıntı:2. çok güzel Rad0'ya kapak olsun Birtek kral Zion muş muş ta öyle böyle
Cybermaster' Alıntı:çok güzel olmuş biz yokuz yine
Er0iN' Alıntı:2. çok güzel Rad0'ya kapak olsun Birtek kral Zion muş muş ta öyle böyle
lTheZionl' Alıntı:Er0iN' Alıntı:2. çok güzel Rad0'ya kapak olsun Birtek kral Zion muş muş ta öyle böyle
beni olaya karıştırıyonuzda http://ajanlar.org/showthread.php?tid=5232 bumu yoksa bu konudakimi
qoLdRoqer' Alıntı:Sağolun
lTheZionl' Alıntı:Er0iN' Alıntı:2. çok güzel Rad0'ya kapak olsun Birtek kral Zion muş muş ta öyle böyle
beni olaya karıştırıyonuzda http://ajanlar.org/showthread.php?tid=5232 bumu yoksa bu konudakimi
Komiksin sen ya O farklı bu farklı nasıl benzetiyosun.2 buçuk yıldır photoshop ile ilgileniyorum
lTheZionl' Alıntı:qoLdRoqer' Alıntı:Sağolun
Komiksin sen ya O farklı bu farklı nasıl benzetiyosun.2 buçuk yıldır photoshop ile ilgileniyorum
3 yıl grafik ve web tasarım, 2 yıl programlama
Benimkide index seninkide sorun yok 2 side aynı şey bende index olarak kullanacam onu ajanlar için ayrıca Spy's Graphic rankı almak zor birşey değil
Poseidon' Alıntı:Beyler boşu boşuna tartışmayı uzatıp canınızı sıkmayın ne demişler he de geç o mishal he de geçin güzel olmuş emeğine sağlık falan filan kimse kimsenin kalbini kırmasın boşuna tartışmaya girmesin bence. İkinizinde yapıyorsunuz işte ha biraz eksik bilgin var ha fazla öğrenir yaparsınız sorun mu yani neyse bence uzatmayın tartışmayı hadi Allah' a emanet..
lTheZionl' Alıntı:Poseidon' Alıntı:Beyler boşu boşuna tartışmayı uzatıp canınızı sıkmayın ne demişler he de geç o mishal he de geçin güzel olmuş emeğine sağlık falan filan kimse kimsenin kalbini kırmasın boşuna tartışmaya girmesin bence. İkinizinde yapıyorsunuz işte ha biraz eksik bilgin var ha fazla öğrenir yaparsınız sorun mu yani neyse bence uzatmayın tartışmayı hadi Allah' a emanet..
Yok ben tartışmaya girmeye çalışmıyorum Er0iN'inin yazdığına cevap verdim bunlar direk yok 2 yıl photoshopla uğraşıyorum falan filan atlıyor
qoLdRoqer' Alıntı:lTheZionl' Alıntı:Poseidon' Alıntı:Beyler boşu boşuna tartışmayı uzatıp canınızı sıkmayın ne demişler he de geç o mishal he de geçin güzel olmuş emeğine sağlık falan filan kimse kimsenin kalbini kırmasın boşuna tartışmaya girmesin bence. İkinizinde yapıyorsunuz işte ha biraz eksik bilgin var ha fazla öğrenir yaparsınız sorun mu yani neyse bence uzatmayın tartışmayı hadi Allah' a emanet..
Yok ben tartışmaya girmeye çalışmıyorum Er0iN'inin yazdığına cevap verdim bunlar direk yok 2 yıl photoshopla uğraşıyorum falan filan atlıyor
Kimin atladığı belli Eroin'in mesajında yaptığn alıntıdan 2 ap ayrı çalışmayı kıyaslıyorsun.Bu index o header tarzı Neyse tamam kavgaya değmez
lTheZionl' Alıntı:qoLdRoqer' Alıntı:lTheZionl' Alıntı:Poseidon' Alıntı:Beyler boşu boşuna tartışmayı uzatıp canınızı sıkmayın ne demişler he de geç o mishal he de geçin güzel olmuş emeğine sağlık falan filan kimse kimsenin kalbini kırmasın boşuna tartışmaya girmesin bence. İkinizinde yapıyorsunuz işte ha biraz eksik bilgin var ha fazla öğrenir yaparsınız sorun mu yani neyse bence uzatmayın tartışmayı hadi Allah' a emanet..
Kimin atladığı belli Eroin'in mesajında yaptığn alıntıdan 2 ap ayrı çalışmayı kıyaslıyorsun.Bu index o header tarzı Neyse tamam kavgaya değmez
Lan indexin headeri index olacak sonunda anlamanmı kıt