⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rütbe İstiyen Herkes Görev Almak İstedigi Bölümü Yazsın Gereken Bilgi Sizlere Verilicek
Adınız
Yaşınız.
Kullandıgınız programlar
Uzman Olduğunuz Konu
Neden ajanlar.org u Seçtiniz
örnek
Adınız : Okan
Yaşınız : 19
Uzman Olduğunuz Konu Web hack Mail Hack Sosyal Mühendislik vs vs Gibi
Kullandığınız Programlar : Vb 6 Adobe Photoshop vs vs
Neden Ajanlar.org : Bura Zaten Evim Gibi Ben Seçmedim
Not. Süreklilik Göstermeyen Arkadaşlar Tesbit Edilip Rütbeleri Alınıcaktır Gereken Rütbe Hak edene verilicektir Bu Konuda RADO Ya Msj Atın O Size Cevap Vericektir Ondan Cevap Alamazsanız Bana Dönün Rütbe İşiyle Ugraşmayı Pek Sevmiyorum
Adınız:Mert Sait
Yaşınız:16
Kullandıgınız programlar:Vb - C++ - Delphi -Notepad C++ - Vb.
Uzman Olduğunuz Konu : Coder
Neden ajanlar.org u Seçtiniz: Ajanlar.Org'dan Ayrılamam Burası Benim Evim Gibi Birşey
Adınız:hakan
Yaşınız:17
Kullandıgınız programlar:webdav scanner , ps cs4 , vb6 , havij vs vs
Uzman Olduğunuz Konu : windows server rooting
Neden ajanlar.org u Seçtiniz: çok sade ve kişileriyle kaliteli bir forum
Adınız: Kadir kural's kılıç
Yaşınız.: 17
Kullandıgınız programlar: Belirli bir program kullanmıyorum ama filezilla-cool edit-havij-acunetix lerde vazgeçilmezlerim
Uzman Olduğunuz Konu: Web hack web tasarım
Neden ajanlar.org u Seçtiniz : ilk hack a mht de başladım o gün bugündürlü izlerinden devam ediyom
Adınız : Kaan
Yaşınız : BAHAR
Kullandıgınız programlar : Photoshop CS4,CS5,CS6,Visual Basic,C++,Spynet diğer rat prog.
Uzman Olduğunuz Konu : Grafiker,Web Hacker,Programlama,Yazılım
Neden ajanlar.org u Seçtiniz : 2010-2011'den beridir sizlerle birlikteyim.Bağımlılığımdan hala daha bırakmadım.