⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben,html website inspector progamıyla android'de ise basit bi hack yapmak istiyorum ama javascript kodu ile facebook vesaile çalmak için hangi kodu kullanmalıyım sagolasınız simdiden EywALLAH diyeyim'de mesela google renk degiştirme koduyla renk degistiriyolar hani ya bende onu diyorum. beyler esen kalın...
evet abi o nu yapmaya çalışıyorum yöntem güzel fakat isteğiniz gerçekleştirelemedi diyor neden diyebilir öyle bi fikrin varsa da söyle yapayım bi güzel bende keyfime bakayım canım iyice sıkıldı bıktım yani. nasıl hacklicem diye araştırıyorum yedi yirmi dört abi.
evet abi o nu yapmaya çalışıyorum yöntem güzel fakat isteğiniz gerçekleştirelemedi diyor neden diyebilir öyle bi fikrin varsa da söyle yapayım bi güzel bende keyfime bakayım canım iyice sıkıldı bıktım yani. nasıl hacklicem diye araştırıyorum yedi yirmi dört abi.
Videoda yaptığı tek şey yeni şifre sayfasının html komutlarını kod girme kısmıyla değiştirmesi bu kaba bir tabirle hiç b**a yaramaz kusura bakma bu sahte bir olay