⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
asosyal sen daha cicero yu tanımamıssın ya yada onu tanımamıssın yası bidefa 17 deil benim tam 80 binlira olan borcumu sıfırlattı ona müteşşekürüm Allah razı olsun once bende dolandırıcı oldugunu düsündüm cunku para almadaan iş yapmıyom dedi para yolladım ondan sonra tanıyabildim artı kim ne derse desin ben o adamdan razıyım Allahta razı olsun herkes yaptıgının karsiligını gorur
Tabi böyle arkadaslarida ciddiye almak için önce üyelik tarihine ve post sayisina bakiyoruz adam kendini aklamak için uğraşıyor. Ben bildiğimi söyledim çalışmak çalışmamak sizin elinizde .