⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ismim Database Killer bazı cc platformlarında bulunmaktayım.İlgilendiğim konu alanı kart,paypal ve sahte belgelerdir.İşimin gereği basmış olduğumuz sahte kimliklerin sizin işinize yarayacağını düşündüm ve satışını yapmaya karar verdim ilginize.
Hiç bir işe yaramaz kendimiz evde yapabilceğimiz bişey ve çok detayı atlamışsın seri no'lar tc kimlik no kodlaması yanlış 3. ve 1.de
bununla çocuk kandırırsın kardeşim kusura bakma kazıkçımısın anlamadım gibcem şimdi
png olarak ve yüklediğim resim servisi kaliteyi düşürmüştür arkadaşlar son fiyat 100 TL tokatcı değilim benim icq adresimi ekleyin her türlü güveni sunarız sıkıntı yok