⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beynini siktiğimin aveli ben küfür etmişim sebebim ban şimdi sen küfür ettiğin için banlanmazsan bu forumda inanılan ve uyulması gereken kurallardan dolayı seninde ban yemen lazım yetkinin olması seni benden daha iyi daha üstün kılmaz sen git bozuk yanlış paneller paylaş hatta bu yorum sana ağır gelicek büyük ihtimalle kaldırıcaksın ama rad0nun kurallarında yazan şeylere göre hem ben banlandığım zaman OÇ yazıldı yani benim anneme sövüldü hemde burada yorumda bana küfür etmiş oldun 2li kobmo banlanmazsan veya bi cezai işlem uygulanmazsa bu forumun adaletini sikeyim kaldırma da radoya atıcam bu yorumu o versin karar zaten şu anda bunu yazmış olduğum hesabın banlanıcağnı göze alarak yazdım hadi eyvallah amk ezik aveli