K
Kzsg
Guest
Sa Arkadaşlar Evet Yukarıda Belirtiğim Gibi Servere Shell Upload Etmeden İstediğniz Shelli Çalıştırabilirsiniz.Size Php Vericem Onla Bu İşlemi Yapıcaz Şöyle Anlatayım Php yi Kzsg.php Diye Servere Yüklediniz Tabi Siz Kendi Nickinize Göre İsmini Değiştirebilirsiniz Açtığınızda İse Mesela Bilgisayarında İstediğiniz Bütün Shellin Adını Yazarak Get File Butonuna Basarsanız krz.php Diye Dizine Girersiniz İstediğniz Shell Çıkar Upload Etmeden Pratik Bir Biçimde Resimleremi Geçiyim Videoyamı Bende Bilmirem Şöyle Yapalım Ben Resimlerle Anlatıyım Hiç Bişi Anlamassanız Direk Video Çekiyim Ama Anlarsınız Çok Basit
Burda Bilgisayarınızda Bulunan Bir Shell'i Böle Yazın Sonra Get File Diyin
Get File Dedikten Sonra krz.php Gelicek Shellin Dizinin Sonuna krz.php Diyin Seçtiğniz Shell Gelicek Zaten Konuyu Beğendiyseniz Teşekkür Ve Repi Unutmuyalım Shellin Kodlara Geçeyim Arkadaşlar.Konun İçeriklerini Editliyorum Ama Sizde Editliyebilirsiniz Resim Müzik Vs Koyabilirsiniz.
PHP KODLARI ;
Burda Bilgisayarınızda Bulunan Bir Shell'i Böle Yazın Sonra Get File Diyin
Get File Dedikten Sonra krz.php Gelicek Shellin Dizinin Sonuna krz.php Diyin Seçtiğniz Shell Gelicek Zaten Konuyu Beğendiyseniz Teşekkür Ve Repi Unutmuyalım Shellin Kodlara Geçeyim Arkadaşlar.Konun İçeriklerini Editliyorum Ama Sizde Editliyebilirsiniz Resim Müzik Vs Koyabilirsiniz.
PHP KODLARI ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!