Brat Child
Moderator
+REP İSTERİM
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
EagLe' Alıntı:+rep almak ıcın konu acıp rep ısterım demek bana gore yanlıs ilk uye oldgmda bnde yapıyordum snra bırısı de bana bu sekılde bıseler dedı ondan snra bıraktım rep ısterım demeyı flan kendılerının ısıne yarayınca zaten verıyorlar merk etme ; )
fcbesiktas' Alıntı:EagLe' Alıntı:+rep almak ıcın konu acıp rep ısterım demek bana gore yanlıs ilk uye oldgmda bnde yapıyordum snra bırısı de bana bu sekılde bıseler dedı ondan snra bıraktım rep ısterım demeyı flan kendılerının ısıne yarayınca zaten verıyorlar merk etme ; )
bu taş banamı
EagLe' Alıntı:fcbesiktas' Alıntı:EagLe' Alıntı:+rep almak ıcın konu acıp rep ısterım demek bana gore yanlıs ilk uye oldgmda bnde yapıyordum snra bırısı de bana bu sekılde bıseler dedı ondan snra bıraktım rep ısterım demeyı flan kendılerının ısıne yarayınca zaten verıyorlar merk etme ; )
bu taş banamı
sana demedım ya ben de buraya ılk uye oldgumda konunun altına rep ısterım tsk edin flan da fistan gbı seyler yazardım sonradan farkına vardım ki adamın işine yarayinca kendısı rep veryr ondan brat chıld'e dedım her konuya rep ısterım yazyr ondan dedım ; )