dj akkon
Prof Spys-z
slm arkadaşlar (Sakın sosyal paket deyip geçmeyin normal sınırsız internet
[Şuan ortalıkta bildiğiniz gibi birçok beleş internet ayarları falan filan var şahsen bende kullandım.
Fakat hiç güvenli olmadığını hemen hemen herkez bilir. Ben size güvenli ve sınırsız şekilde nasıl internete girilir onu anlatacağım.Bildiğiniz gibi aveanın sosyal mini ve sosyal sınırsız paketleri var.
Bilmeyenler için açıklayım hemen
-Sosyal mini 4 liraya facebook, twitter 250 MB normal kullanım 25 MB kullanım veriyor
-Sosyal sınırsızda 6 liraya facebook, twitter sınırsız normal kullanım 25 MB kullanım veriyor
Şimdi diyeceksiniz ki sadece sosyal sınırsızı ne yapıyım ben ne işime yarar.
Bende size sosyal sınırsızı normal sınırsıza çevirmeyi göstereceğim.
Mantığı şu (yani ben öyle düşünüyorum doğrumu tam bilmiyorm) aşağıda verdiğim apn ayarlarını yaptığınız zaman interneti nasıl kullanırsanız kullanın hep twittera giriyormusunuz gibi görünüp internette sınırsız gezinebiliyorsunuz.Buyun anlatım
Size aveada 6 liraya nasıl sınırsız internet yapılır onu anlatacağım (sınırsız sosyal paket diyip geçmeyi n)
Şimdi ilk önce dediğim gibi 6 lirayı sınırsız sosyal paketi yapıyoruz.
(SINIRSIZ SOSYAL YAZ 5555'E YOLLA)
Yaptıktan sonra telefonumuzun ayalar bölümüden kablosuz ve ağlara giriyoruz, ordan mobil ağlara ve erişim noktasına giriyoruz ve yeni apn oluştur diyoruz. APN AYARLARI ŞU ŞEKİLDE
-Ad = internet
-APN = internet
-Bağlantı Noktası=80
-Sunucu=https://mobile.twitter.com (bunun yerine mobil facebook da yazabilirsiniz )
-MCC = 286
-MNC = 03
-Apn türü = default (yoksa ellemeyin)
-Apn protokolü = IPv4
-Apn doloşım protokolü = IPv4
yazmadıklarım aynı zaten onlara ellemeyin
Bu ayarları yapın telefonu bi açıp kapatın sınırsız internetin keyfini sürün
ister pcye bağlayın ister arkadaşlarınızla paylaşın size kalmış
Kendimde ve 3 arkadaşımda oldu şizde olur diye umuyorum
Bİ TEŞEKKURU ÇOK GÖRMEYİN
İYİ FORUMLAR DİLERİM
[Şuan ortalıkta bildiğiniz gibi birçok beleş internet ayarları falan filan var şahsen bende kullandım.
Fakat hiç güvenli olmadığını hemen hemen herkez bilir. Ben size güvenli ve sınırsız şekilde nasıl internete girilir onu anlatacağım.Bildiğiniz gibi aveanın sosyal mini ve sosyal sınırsız paketleri var.
Bilmeyenler için açıklayım hemen
-Sosyal mini 4 liraya facebook, twitter 250 MB normal kullanım 25 MB kullanım veriyor
-Sosyal sınırsızda 6 liraya facebook, twitter sınırsız normal kullanım 25 MB kullanım veriyor
Şimdi diyeceksiniz ki sadece sosyal sınırsızı ne yapıyım ben ne işime yarar.
Bende size sosyal sınırsızı normal sınırsıza çevirmeyi göstereceğim.
Mantığı şu (yani ben öyle düşünüyorum doğrumu tam bilmiyorm) aşağıda verdiğim apn ayarlarını yaptığınız zaman interneti nasıl kullanırsanız kullanın hep twittera giriyormusunuz gibi görünüp internette sınırsız gezinebiliyorsunuz.Buyun anlatım
Size aveada 6 liraya nasıl sınırsız internet yapılır onu anlatacağım (sınırsız sosyal paket diyip geçmeyi n)
Şimdi ilk önce dediğim gibi 6 lirayı sınırsız sosyal paketi yapıyoruz.
(SINIRSIZ SOSYAL YAZ 5555'E YOLLA)

Yaptıktan sonra telefonumuzun ayalar bölümüden kablosuz ve ağlara giriyoruz, ordan mobil ağlara ve erişim noktasına giriyoruz ve yeni apn oluştur diyoruz. APN AYARLARI ŞU ŞEKİLDE
-Ad = internet
-APN = internet
-Bağlantı Noktası=80
-Sunucu=https://mobile.twitter.com (bunun yerine mobil facebook da yazabilirsiniz )
-MCC = 286
-MNC = 03
-Apn türü = default (yoksa ellemeyin)
-Apn protokolü = IPv4
-Apn doloşım protokolü = IPv4
yazmadıklarım aynı zaten onlara ellemeyin
Bİ TEŞEKKURU ÇOK GÖRMEYİN
İYİ FORUMLAR DİLERİM