BY TEHLİKE' Alıntı:Her zaman bekleriz therapiz Bu arada senin sosyal mühendislikle gelebileceğin tek yer o forumda undergorund tim ondanda zaten 0 yetki . Ayrıca ddos işlemez söyliyimde
therapiz' Alıntı:BY TEHLİKE' Alıntı:Her zaman bekleriz therapiz Bu arada senin sosyal mühendislikle gelebileceğin tek yer o forumda undergorund tim ondanda zaten 0 yetki . Ayrıca ddos işlemez söyliyimde
Ben de o foruma üye oldum ama ısınamadım kendileri misyona uymuyorlar site sanki nasaın sitesi gibi
tcvatandasi' Alıntı:tht sarmıyo temadan sogutuyo zaten ama bilgi olarak iyi forum
tcvatandasi' Alıntı:tht sarmıyo temadan sogutuyo zaten ama bilgi olarak iyi forum
fenerove' Alıntı:Kaç yıllık site olmakla olmuyor bu iş Sosyal Mühendisliğe gelince çoluk çocuğun çektikleriyle karıştırma THT zaten yetki vermediği için hacklenmedi bugüne kadar
RaKeRS' Alıntı:THT Yaptıkları Hareketleri Misyonlarına Uymuyor Doğru Ve Sunucuları Ve Güvenlik Önlemleri Gayet Başarılı Fakat Kusursuz Sistem Diye Birşey Yoktur Elbet Girebilecek Bir Delik Vardır Ama İşte Sıkıntı O Açığı Bulmakta Ve Nasıl Hareket Etmen Gerektiğini Bilmek Bence Bir Türk Bir Türk Sitesini Hacklememeli Fakat THT Forumunda Baya Gezdim Hep Lamer Dolu Paylaştıkları Programların Hepsi Loglu Shelleri Loglu Virüs Koruma Programlarında Bile Virüs Var Bunların Güvenilmez Forum Sitelerinden Birisi...