⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site Hack İsteği Yasak Ama Bunları Hacklemek Farz OLdu
onların databaseleri bulunmuştu önceden hatırlıyorum ya index basılamadan değiştirildi yada basılamadı diye hatırlıyorum. Ama sunucuları gerçekten çok sağlam. Sosyal Mühendislik yapabilen varsa öyle basılabilir o siteye
Her zaman bekleriz therapiz Bu arada senin sosyal mühendislikle gelebileceğin tek yer o forumda undergorund tim ondanda zaten 0 yetki . Ayrıca ddos işlemez söyliyimde
Her zaman bekleriz therapiz Bu arada senin sosyal mühendislikle gelebileceğin tek yer o forumda undergorund tim ondanda zaten 0 yetki . Ayrıca ddos işlemez söyliyimde
Kaç yıllık site olmakla olmuyor bu iş Sosyal Mühendisliğe gelince çoluk çocuğun çektikleriyle karıştırma THT zaten yetki vermediği için hacklenmedi bugüne kadar
Kaç yıllık site olmakla olmuyor bu iş Sosyal Mühendisliğe gelince çoluk çocuğun çektikleriyle karıştırma THT zaten yetki vermediği için hacklenmedi bugüne kadar
Boş konuşmakta böyle oluyor işte ÜDY de olanların hepsinde fazlasıyla yetki var sen sıkıntı etme , sosyal mühendislikle ne yapabiliyosan yap bizde görelim .
THT Yaptıkları Hareketleri Misyonlarına Uymuyor Doğru Ve Sunucuları Ve Güvenlik Önlemleri Gayet Başarılı Fakat Kusursuz Sistem Diye Birşey Yoktur Elbet Girebilecek Bir Delik Vardır Ama İşte Sıkıntı O Açığı Bulmakta Ve Nasıl Hareket Etmen Gerektiğini Bilmek Bence Bir Türk Bir Türk Sitesini Hacklememeli Fakat THT Forumunda Baya Gezdim Hep Lamer Dolu Paylaştıkları Programların Hepsi Loglu Shelleri Loglu Virüs Koruma Programlarında Bile Virüs Var Bunların Güvenilmez Forum Sitelerinden Birisi...
THT Yaptıkları Hareketleri Misyonlarına Uymuyor Doğru Ve Sunucuları Ve Güvenlik Önlemleri Gayet Başarılı Fakat Kusursuz Sistem Diye Birşey Yoktur Elbet Girebilecek Bir Delik Vardır Ama İşte Sıkıntı O Açığı Bulmakta Ve Nasıl Hareket Etmen Gerektiğini Bilmek Bence Bir Türk Bir Türk Sitesini Hacklememeli Fakat THT Forumunda Baya Gezdim Hep Lamer Dolu Paylaştıkları Programların Hepsi Loglu Shelleri Loglu Virüs Koruma Programlarında Bile Virüs Var Bunların Güvenilmez Forum Sitelerinden Birisi...
O foruma 2011 yılında kayıt oldum hala daha ordayım bana karşı bir yanlışları olmadı. THT nin güvenlik + sunucu paralarıyla bi araba alırız kesin açığı bulsan bile çalıştırmak imkansız gibi birşey