K
Kzsg
Guest
Sa Arkadaşlar Gr3eNoX Arkadaşımızın Kodladığı Program SQLi/XSS/LFi/RFi Gibi Dorkları Arayıp Size Veriyor Ama Çok İyi Arıyo Ben Resim Atayım Siz Bi Bakın Arkadaşlar
Arkadaşlar Böle Program Ben Kendi Pcimde İndirdim Çalıştırdım Virüs Totalıda Koyucam.
Virüs Total ;
SQLi/XSS/LFi/RFi Gibi Dorkları Googleden Bulabilirsiniz Bende Priv RFi Dorkları Paylaşmıştım Ondanda Bakabilirsiniz Arkadaşlar.
İndirme Linki ;
Güvenmiyen Arkadaşlar Başımı Ağrıtmasın Veyat Pm Atayım Tw Den Baksın Bende Varmı Yokmu Virüs Totalda Koyduk Bişi Demiyorum Artık.İşinize Yararsa Teşekkür+Rep Butonlara Basaranız Sevinirim
Not ; DORKU ÇALIŞTIRCAĞNIZ ZAMAN BAŞINA İNURL KOYMAYI SAKIN UNUTMAYIN ! ! !
Arkadaşlar Böle Program Ben Kendi Pcimde İndirdim Çalıştırdım Virüs Totalıda Koyucam.
Virüs Total ;
Kod:
https://www.virustotal.com/tr/file/7c238a65f81b1fa71b241809ecbe84aab04f3c96872bae799abfd3ca8840427e/analysis/1339689371/
SQLi/XSS/LFi/RFi Gibi Dorkları Googleden Bulabilirsiniz Bende Priv RFi Dorkları Paylaşmıştım Ondanda Bakabilirsiniz Arkadaşlar.
İndirme Linki ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Güvenmiyen Arkadaşlar Başımı Ağrıtmasın Veyat Pm Atayım Tw Den Baksın Bende Varmı Yokmu Virüs Totalda Koyduk Bişi Demiyorum Artık.İşinize Yararsa Teşekkür+Rep Butonlara Basaranız Sevinirim
Not ; DORKU ÇALIŞTIRCAĞNIZ ZAMAN BAŞINA İNURL KOYMAYI SAKIN UNUTMAYIN ! ! !