⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stüdyosu olan ve ya Ses kayıt vs. ile uğraşanlar ?
Arkadaş çevresi yüzündende biraz kendimi bu rap işine attım baktım sözler yazdım arkadan beatleri vererek ama elimde yeterli pc ve kaliteli mikrofon varken neden başka yerde kayıt yapayım dedim. Galiba kullandıkları programlın türüne DAW deniyormuş. Ne yapmam lazım hangi programı kullanayım sunun bana
FLy Stüdyo var onu kullanmanı tavsiye ederim, Ses kayıt esnasında üstünde de beat çalıyor lakin kayıt yaparken birininde yanında olması lazım hani sana ayak uydurabilmesi lazım sen kayıttayklen o muziği ve sesi ayarlaması lazım. Stüdyo işleri boş işler boşa para vermeye değmez dediğim gibi FY Stüdyo yu indir biraz kullanımını öğren ondan sonrası çorap söküşüğü gibi gelir bir zamanlar bende bu işle uğraştım tripcolik , Shancez gibi isimlerle çalışmıştım ama sonra iş bayıyor insanı eğer çevre yapabilirsen para kazanırsın çevre yapamazsan sadece kendince eğlenmiş olursun