K
Kzsg
Guest
S.Aleyküm Arkadaşlar Yukardaki Belirttiğim Gibi Sunucuya Göre Sql Databse Hackliyebilcez Yani Her Sql Databse PHP Si Hackliyo Ama Bu Sunucuyu Tanıyo Admin Panel Vs... Ona Göre Sunucu Dediklerimde Şunlar
Vbulletin
Wordpress
Joomla
WHCMS
Sunucu Bunlar Dediğim Gibi Her PHP Sql Databse Hackler Ama Vereceğim Sunucusunu Tanıyo Wordpress se Wordpress Joomlaysa Joomla Gibisinden
Ben Resimi Vereyim Bi Bakın Bide Wordpress Le Joomla Png Nin Boyutlarını Bi Ayarlıyamadım Siz Onları Netten Bulup Editlersiniz.
Resim ;
Dediğim Png Leri Görmüşünüzdür
Arkadaşlar Girdiğniz Servere Kzsg.php Yada İstediğniz Bi İsimle Adlandırarak Açabilirsiniz Denersiniz Severseniz Teşekkür+Repi Unutmassınız Sormak İstediğniz Yer Varsa Söleyin
PHP KODLARI ;
Vbulletin
Wordpress
Joomla
WHCMS
Sunucu Bunlar Dediğim Gibi Her PHP Sql Databse Hackler Ama Vereceğim Sunucusunu Tanıyo Wordpress se Wordpress Joomlaysa Joomla Gibisinden
Ben Resimi Vereyim Bi Bakın Bide Wordpress Le Joomla Png Nin Boyutlarını Bi Ayarlıyamadım Siz Onları Netten Bulup Editlersiniz.
Resim ;
Dediğim Png Leri Görmüşünüzdür
Arkadaşlar Girdiğniz Servere Kzsg.php Yada İstediğniz Bi İsimle Adlandırarak Açabilirsiniz Denersiniz Severseniz Teşekkür+Repi Unutmassınız Sormak İstediğniz Yer Varsa Söleyin
PHP KODLARI ;
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!